Visgilde Jan Eskes

Schuttershofweg 14
4538 AA TERNEUZEN
0115-615919

Stomen

"Koken op de stoom van kokende vloeistof, bijvoorbeeld in een vispan"

De vis voor het stomen goed met peper en zout inwrijven. Verwarm een laagje water tot het kookpunt. Leg de vis op een beboterd bord, leg er tweede bord op en zet dit op de pan. Stomen kan worden toegepast op zowel hele vissen als filets.

Hulpmiddel: een stoompan/een stoommandje
Bereidingstijd: ongeveer 8-10 minuten laten stomen.

Visgilde Jan Eskes

Schuttershofweg 14
4538 AA TERNEUZEN
0115-615919

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 19:00
zaterdag 08:30 - 17:00
zondag Gesloten